Partner og rådgiver

Trond Rønbeck

913 84 164

trond@businessmastering.no

Trond holder engasjerende kurs og tilbyr coaching og mentoring. Han brenner for kontinuerlig utvikling, og bidra til at flest mulig blir BEDRE ENN I GÅR.

«Fokus på inspirerende mål og sentrale ferdigheter»

Som leder setter du retning og mål, og derfor er ferdighetsfokus viktig for å komme dit du vil, og bli det du vil! Trond er en ekte trener som fokuserer at det er viktig å trene, og det er viktig å trene på de mest relevante ferdighetene!

Trond Rønbeck jobbet 16 år i IBM før han valgte konsulentrollen, som lederutvikler og salgstrener i Mercuri International. Han jobbet også 16 år i Marcuri, har en svært god lytteevne, og har derfor et stort nettverk. I Mercuri trente han ledere i målstyring, samtalekonsepter, coachende lederstil og ferdighetstrening. I Mercuri hjalp han mer enn 200 virksomheter til betydelig bedre resultater.

I 2008 etablerte han EXECUTIVE GLOBAL NETWORK NORGE der han var daglig leder frem til 2012. Dette er et populært nettverk for ledere – der hensikten er å skape personlig, faglig og forretningsmessig verdi. Selskapet ble etablert i Danmark i 1992, og Trond etablerte selskapet i Norge i 2008 (som første land utenfor Danmark). Det ble bygget en svært god plattform for videre utvikling og vekst. EGN Norge er et ledende leder-nettverk i Norge den dag i dag.

Siden den gang har han hovedsakelig drevet eget konsulentselskap, før han i februar 2020 bestemte seg for å jobbe fulltid for businessMastering AS. Trond er en aktiv lytter og er drivende profesjonell i møteledelse, rådgivning og trening.

Trond har spisskompetanse på ;

  1. LEDELSE : tillitskultur, relasjonskompetanse, selvledelse, strategi, organisasjonsutvikling og ferdighetsutvikling
  2. SALGSLEDELSE :  tillitskultur, relasjonskompetanse, metodikk, selvledelse og ferdighetsutvikling
  3. VERDIER og KULTUR: Hva skaper vekst for selskapet og vekst for medarbeidere, hvordan utvikle gode verdier og ønsket kultur.

Trond er rådgiver, styremedlem, mentor og coach for mellomledere og toppledere, og er ofte bidragsyter på ledersamlinger, eller holder kurs eller workshop ute hos bedrifter.  Ta kontakt med Trond på på tlf. 91 38 41 64 eller via mail : trond@businessmastering.no

Handlekurv